قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۱۸ ساعت قبل

تقدیر رئیس سازمان حمایت از عملکرد خراسان رضوی در تأمین کالاهای اساسی 

رئیس سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان از عملکرد خراسان رضوی در تامین کالاهای اساسی در ایام جنگ ۴۰ روزه تقدیر کرد.
 تقدیر رئیس سازمان حمایت از عملکرد خراسان رضوی در تأمین کالاهای اساسی 

به گزارش شهرآرانیوز، حسین فرهیدزاده، رئیس سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، شامگاه چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ در همایش حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان در مشهد با تأکید بر اهمیت رضایتمندی مردم اظهار کرد: رضایتمندی مردم مسئله مهم دولت است و در جایزه حمایت از مصرف‌کننده نیز مسئله اصلی، مردم هستند.

وی افزود: ما در سازمان تغییراتی ایجاد کرده‌ایم و موضوع جایزه حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان را علمی‌تر دنبال می‌کنیم. جایزه حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان مورد تأیید دستگاه‌های دولتی متعددی است و به صورت سختگیرانه اهدا می‌شود.

فرهیدزاده ادامه داد: کسانی که در استان موفق به کسب این جایزه شده‌اند از فیلتر‌های گوناگونی عبور کرده‌اند و من توصیه می‌کنم که خودشان را برای رقابت جهت دریافت جایزه ملی نیز در معرض آزمایش بگذارند. فعالان اقتصادی در جنگ پای کار بودند

رئیس سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان با اشاره به برگزاری نشدن مراسم سال گذشته گفت: سال گذشته ۹ اسفند، روز ملی حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان با آغاز جنگ تحمیلی ۴۰ روزه همراه شد و مراسم برگزار از واحد‌های تولیدی و خدماتی نمونه برگزار نشد.

وی افزود: سال گذشته متأسفانه از ابتدای سال، یعنی خردادماه، درگیر جنگ شدیم و در اسفند نیز دوباره درگیر جنگ شدیم. فعالان اقتصادی در این شرایط سخت همراهی کردند و پای کار بودند.

وی گفت: واحد‌هایی هستند که علیرغم مشکلاتشان در حوزه ارزی، ترخیص کالا و تأمین اجتماعی، همچنان فعالیت می‌کنند.

وی در ادامه با اشاره به اعطای نشان حامی به واحد‌های منتخب گفت: بالاترین جایزه‌ای که تاکنون در وزارت صمت اهدا شده، نشان حامی است.

رئیس سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان ادامه داد: این نشان به واحد‌هایی تعلق می‌گیرد که نیرو تعدیل نکردند و در شرایط خاص سنگ تمام گذاشتند و از جنگ نیز آسیب دیدند. امروز این نشان را به یکی از واحد‌های استان تقدیم می‌کنیم. رشد ۵۰ هزار نفری اشتغال خراسان رضوی در بهار امسال

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی نیز در این رویداد گفت: در حالی که خالص اشتغال کشور در بهار امسال منفی بوده، خراسان رضوی رشد مثبت ۵۰ هزار نفری اشتغال را تجربه کرده است که نشان‌دهنده افزایش مشارکت …